Vikipedi

Arama sonuçları

31 Mayıs 2014 Cumartesi

CnCD2K RA2 mod.

Yine tarafımca yapılmış bir mod daha sunacağım sizlere bu seferki mod Command & Conquer Red Alert 2 ile alakalı ve Changed Dune'dan dan daha kapsamlı çünkü RA2'de ünite eklemek ile ilgili bir kısıtlama yok. Bazı ünitelerin tanımlarını yapacağım ancak ben oynayıp görün diyorum. Modlanmış oyunu buradan indirebilirsiniz. Yarım saat falan sürer.



Bazı bilgiler;

  1. Yuri Prime:Artık ajan kullanmadan yapılabiliyor. Ajan Yuri Clone için gerekiyor. Elite olunca görünmez oluyor ve Psi-Wave araçlara hasar verebiliyor.
  2. Rockeeter Commando: Kışladan yapılan hızlı ve güçsüz Kirov Airship. Müttefik olup, Müttefik Battle lab.'ına ajan sokmak gerekiyor. Binalara ve askerlere karşı bire bir.
  3. Hacker: Kim demiş Müttefkler ünite elegeçiremez diye. Bu Alman ünitesi düşman tanklarını, gemilerini, helikopterlerini ve kirovları kısa bir mesafeden ele geçirebiliyor ancak tek seferde max 1 ünite.
  4. Howitzer: Menzilleri gayet uzun ancak pek güçlü olmayan bir Kore tankı. Elite olmadan bir işe yaramaz.
  5. Light Tank: Hızlı, Güçsüz ve 1 kişilik taşıma kapasitesi var. Dikkatli olun AI'de kullanıyor ve çok başarılılar. Elite olunca seri bir şekilde Rhino tankın silahından atıyorlar ve AI'ye karşı güçlü oluyorlar.
  6. Destroyer Plane: Sovyetler'in uçağı. Ruslarınki 4 diğerleri 3 Maveric2 füzesine sahip. -Black Eagle ile aynı.- Elite olunca karşısında durabilecek tek şey Naval Yard. ancak şekli Paradroper Plane ile aynı. Yani büyük, güçlü ve Sovyet Sevice Deport'un altına benzeyen Helipad'i tanamen kaplıyor.
  7. Tech Cloacking Machine: Bir tech binası. Etrafındaki üniteleri görünmez yapıyor ve menzili bir hayli fazla. Ancak elektrik gerektiriyor.
  8. Tech Wind Trap: Bunun burada ne işi var diyebilirsiniz. Ancak şekil itibari ile RA2'ye yakıştığını düşündüm. 200 elektrik veriyor.
  9. The City (2-5) Haritası: Haritanın 2 saçma özelliği var. 1.'si St. Basil, Arch, Alamo, Beyaz Saray, Pentagon, Smithsonian Kalesi, İkiz Kuleler, Eyfel Kulesi ve Einstein'ın Labratuarı gibi binaların aynı haritada olması. 2.'si ise haritadaki sivillere ait askeri üsler. 3'ü dikkat çekici toplam 4 üs var. 3 müttefik ve 1 sovyet. Ayrıca haritada gizli MCV'ler(1 sovyet, 1 müttefik) var. Bulup ele geçirmek size kalmış.
Ekran Görüntüsü



Ayrıca eksik olan Cameo'lar ile ilgili yardıma açığım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder