Vikipedi

Arama sonuçları

4 Ağustos 2014 Pazartesi

CnCD2K RA2 - YR Mod v1.4

Bu sürümde epeyi bir ilerleme var diyebilirim. Ares.dll kullanarak Yuri's Revenge'e epeyi bir özellik eledim. Ayrıca RA2'ye Yeni bir bayrak daha ekledim. Filistin bayrağı ve 2 yeni ünite ikisi de görünmez. Modu bu adresten indirebilirsiniz. Ares.dll'yi çalıştırmak için YR'yi normal olarak değil RunAres.bat dosyasını kullanarak açmalısınız. RunAres.bat oyunu anlık olarak modladığı için her seferinde RunAres.bat kullanarak açmalısınız.


Yeni sürümde eklenenler;

RA2-)

  1. Filistin bayrağı ve özel üniteleri: Filistinin özel üniteleri Mirage Tower ve Bomb Trap. Bomb Trap Generals'daki GLA bomb trapından çalıntı aslında normal Barrel'den bir farkı yok ancak kendisini patlatabiliyor ve görünemez. Mirage Tower ise Mirage tank ile aynı silahı taşıyor ve o da görünmez.
  2. Sea King Helikopteri: Sea Kingler artık olması gerektiği gibi çalışıyor. Yani sadece denizaltı, ahtapot ve yunuslara ateş edebiliyor. Ayrıca 1 kişilik taşıma kapasiteleri var. Cameo'sunu da ekledim. Bu fikir Empire Earth oyunundan çalıntı idi.
  3. Libya Roketatar Denizaltısı: Artık karaya ateş edebiliyorlar.
YR-)
  1. Kayıt Sistemi: Maalesef Ares.dll kayıt sistemini bozuyor ve oyununuzu veya random mapinizi kayıt edemiyorsunuz.
  2. Tersine Mühendislik: Yuri Grinder'a yapamadığınız bir üniteyi soktuğunuzda o üniteyi yapabiliyorsunuz.
  3. RMG: Artık Rastgele haritalarda çöl tilesetini kullanabiliyorsunuz ve rastgele şehir oluşturucu özelliği var.
  4. Sürücüyü öldürme: Sniper, Virüs ve Boris Tankların ve araçların sürücülerini öldürebiliyor. Buna minerlar dahil değil. Sürücüsü ölen araca sürücü olarak yalnızca standart askerleri(GI,Conscript,Initiate) gönderebilirsiniz. Robotlar (Chaos Drone, Terror Drone, Robot Tank) da bundan etkilenmiyor.
  5. Multi Engineer: Ares.dll Multi Engineer Desteği de ekliyor. Multi Engineer açık iken tech binalarını normal bir şekilde ele geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder